Skip to content

Rask levering - Gratis frakt - Betal med Kort, Vipps eller Klarna - Ønsker du å bestille time? (Klikk her)

Vanlige spørsmål & svar.

Er produktene testet på dyr?

  • Nei, ingen av våre serier er testet på dyr.

Hvilke produkter kan jeg ikke bruke når jeg er gravid?

  •  Det anbefales ikke å bruke produkter med høy konsentrasjon av retinoider, og det gjelder fra Elixir: Retinext corrective advanced serum og  Retinext Daily Anti Age Gel. Og fra Zo skin health: Radical night repair. Det er også mange som er usikre på fruktsyrer, men det er ingen studier som tilsier at det er skadelig i lavere konsentrasjoner.

Kan jeg blande seriene?

  • Ja, det går å blande seriene, men vi anbefaler å få hjelp til å sette sammen produkter som egner seg sammen.

Hvor lenge må jeg bruke produktene før jeg ser resultater?

  • Det kan variere, noen kan føle at de merker forbedring med det samme, mens andre føler de kan bli verre før det blir bedre. Normalt sier vi at det tar 2 hudsykluser for å se resultater – som er 2 måneder.

Kan jeg bruke syrer om sommeren?

  • Det går helt fint å bruke syrer på sommarhalvåret ved flittig bruk av solbeskyttelse. Fruktsyrer og mekaniske peelinger fjerner døde hudceller med pigmentceller som er hudens egen solbeskyttelse. Det er derfor alltid viktig å ta forhåndsregler å bruke en solbeskyttelse ved bruk av fruktsyrer. Anbefaler ved soling å trappe ned på syrer for å unngå solforbrenning.

Kan jeg bruke A-vitamin om sommeren?

  • Ja, du kan fint bruke A-vitamin på sommeren, men det er viktig å beskytte huden med høy solbeskyttelse. Ved tilvenning av konsentrert A-vitamin kan huden bli tørr, flassete og irritert. Da er huden spesielt sensitiv til sollys og anbefaler derfor ikke tilvenning av konsentrerte A-vitamin produkter på sommerhalvåret.
Close (esc)

Nyhetsbrev

Motta ekslusive rabatter og hold deg oppdatert på nye produkter og kampanjer!

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Search

Shopping Cart