Hopp til innholdet
Lukk (esc)

Vær først ute!

Motta ekslusive rabatter og hold deg oppdatert på nye produkter og kampanjer!

Vanlige spørsmål & svar.

Er produktene testet på dyr?

  • Nei, ingen av våre serier er testet på dyr.

Hvilke produkter kan jeg ikke bruke når jeg er gravid?

  •  Det anbefales ikke å bruke produkter med høy konsentrasjon av retinoider, og det gjelder fra Elixir: Retinext corrective advanced serum og  Retinext Daily Anti Age Gel. Og fra Zo skin health: Radical night repair. Det er også mange som er usikre på fruktsyrer, men det er ingen studier som tilsier at det er skadelig i lavere konsentrasjoner.

Kan jeg blande seriene?

  • Ja, det går å blande seriene, men vi anbefaler å få hjelp til å sette sammen produkter som egner seg sammen.

Hvor lenge må jeg bruke produktene før jeg ser resultater?

  • Det kan variere, noen kan føle at de merker forbedring med det samme, mens andre føler de kan bli verre før det blir bedre. Normalt sier vi at det tar 2 hudsykluser for å se resultater – som er 2 måneder.

Kan jeg bruke syrer om sommeren?

  • Det går helt fint å bruke syrer på sommarhalvåret ved flittig bruk av solbeskyttelse. Fruktsyrer og mekaniske peelinger fjerner døde hudceller med pigmentceller som er hudens egen solbeskyttelse. Det er derfor alltid viktig å ta forhåndsregler å bruke en solbeskyttelse ved bruk av fruktsyrer. Anbefaler ved soling å trappe ned på syrer for å unngå solforbrenning.

Kan jeg bruke A-vitamin om sommeren?

  • Ja, du kan fint bruke A-vitamin på sommeren, men det er viktig å beskytte huden med høy solbeskyttelse. Ved tilvenning av konsentrert A-vitamin kan huden bli tørr, flassete og irritert. Da er huden spesielt sensitiv til sollys og anbefaler derfor ikke tilvenning av konsentrerte A-vitamin produkter på sommerhalvåret.

Lagt til i handlekurven