OM OSS

 OM OSS

LUX By Marita og Linett er en hudpleieklinikk startet opp i 2017 av Marita Liestøl og Linett Danielsen Grønsund. Vi tilbyr blant annet ansiktsbehandlinger, microblading, PMU, vippeextentions, voksing, massasje, makeup, gelenegler og gelelakk. Det aller meste innen skjønnhet. Hos oss er alltid kunden i 100% fokus og vi brenner for å gjøre kundene våre fornøyde. 

I 2021 startet vi opp som nettbutikk for å gjøre det enklere for kundene våre å handle produkter uansett hvor de måtte befinne seg i landet. Vi sender fraktfritt over hele Norge!

LINETT DANIELSEN GRØNSUND

Linett har jobbet som hudpleier siden 2008, og driver med blant annet microblading, hudpleie, voksing, vippextentions & bryn. Hun tok kurs i microblading i 2015, og har med dette gjort stor suksess. Sjekk gjerne ut vår instagram @luxbymaritaoglinett for å se utrolige før og etterbilder! Hun har også tatt kurs i hudpleiebehandlinger som Dermapen og Green Peel. Linett har også stor produktkunnskap, og følger alltid med på nyheter og trender.

MARITA LIESTØL (I permisjon)

Marita ble utdannet hudterapaut i 2008, og har siden den dagen hatt en brennende interesse for hudpleiefaget. I 2019 tok hun kurs i PMU, og driver med permanent tattovering av lepper og eyeliner. Hun har også kurs i Dermapen og Green Peel. Hun driver behandlinger som hudpleie, voksing, negler, massasje, vippeløft og bryn. Marita er opptatt av detaljer, og gjør alltid det lille ekstra for at en hver kunde skal bli fornøyd. 

SANNE SKAR

Sanne ble ansatt sommeren 2021, og er utdannet hudterapaut og makeupartist. Hos Sanne kan du gjøre ansiktsbehandlinger, makeup, negler, massasje, vippeløft, brynslaminering og voksing. Behandlinger hun liker spesielt godt er vippeløft og brynslaminering. Makeup er også en stor lidenskap, og er alltid oppdatert på det nyeste innenfor trender og produkter. Sanne er også vår sosiale medier ansvaring, og du vil derfor se henne mye på våre sosiale kanaler.

CHRISTIANE OSMUNDSEN

Christiane startet hos oss i 2017, og har vært med siden starten. Hun gjør behandlinger som blant annet vippeextentions, farge av vipper og bryn, brynslaminering og voks av ansikt. Christiane har begynt å studere, så nå jobber hun hos oss kun i ferier, samt hver 4.helg. Hun har stor interesse for alt innen skjønnhet, og er svært dyktig på sine felt.