Hopp til innholdet
Lukk (esc)

Vær først ute!

Motta ekslusive rabatter og hold deg oppdatert på nye produkter og kampanjer!

LINETT DANIELSEN GRØNSUND

Linett har jobbet som hudpleier siden 2008, og driver med blant annet microblading, hudpleie, voksing, vippextentions & bryn. Hun tok kurs i microblading i 2015, og har med dette gjort stor suksess. Sjekk gjerne ut vår instagram @luxbymaritaoglinett for å se utrolige før og etterbilder! Hun har også tatt kurs i hudpleiebehandlinger som Dermapen og Green Peel. Linett har også stor produktkunnskap, og følger alltid med på nyheter og trender.

MARITA LIESTØL 

Marita ble utdannet hudterapaut i 2008, og har siden den dagen hatt en brennende interesse for hudpleiefaget. I 2019 tok hun kurs i PMU, og driver med permanent tattovering av lepper og eyeliner. Hun har også kurs i Dermapen og Green Peel. Hun driver behandlinger som hudpleie, voksing, negler, massasje, vippeløft og bryn. Marita er opptatt av detaljer, og gjør alltid det lille ekstra for at en hver kunde skal bli fornøyd.

SANNE SKAR

Sanne ble ansatt sommeren 2021, og er utdannet hudterapaut og makeupartist. Hos Sanne kan du gjøre ansiktsbehandlinger, makeup, negler, massasje, vippeløft, brynslaminering og voksing. Behandlinger hun liker spesielt godt er vippeløft og brynslaminering. Makeup er også en stor lidenskap, og er alltid oppdatert på det nyeste innenfor trender og produkter. Sanne er også vår sosiale medier ansvaring, og du vil derfor se henne mye på våre sosiale kanaler.

Lagt til i handlekurven